(Poistunut julkaisusta)

Kerrossiivooja
Henkilöstöliiga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Asiakkaamme etsii kesäksi kahta osa-aikaista kerrossiivoojaa lomakohteen mökkien siivoukseen!

 

Asiakasyrityksemme on 60-vuotias lomakoti, joka järjestää asiakkailleen majoituksen lisäksi erilaisia hyvinvointielämyksiä; esimerkiksi rentouttavia hoitoja, monipuolista liikuntaa, hyvinvointiluentoja ja luonnosta nauttimista. Lomakoti sijaitsee Turun saaristossa, luonnonkauniissa Rymättylän entisessä kunnassa, joka liitettiin vuonna 2009 osaksi Naantalia.

Työn kuvaus:

Työhön kuuluu lomakodin yleisten tilojen ja lomailijoiden huoneiden siivoaminen. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi imurointia, roskien keräämistä, pölyjen pyyhmisitä ja lakanoiden vaihtamista. Työhön kuuluu myös vuorovaikutusta lomakodin asukkaiden kanssa, joten työssä tarvitaan siivoustaitojen lisäksi myös hyviä asiakaspalvelutaitoja!

Töitä on tarjolla kesä-elokuun aikana 1–2 kertaa viikossa. Työpäivät alkavat klo 9.00. Työpaikka sijaitsee Rymättylässä, ja töihin pääseminen vaatii mahdollisuuden käyttää omaa autoa tai muuta kulkupeliä.

Odotamme:

Hakijoilta odotamme reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja mahdollisuutta kulkea töihin Rymättylään. Aiemmasta siivouskokemuksesta on hyötyä, mutta työ ollaan valmiita myös opettamaan! Arvostamme myös omatoimisuutta, positiivisuutta ja tarkkuutta!

Tarjoamme:

Valituille henkilöille tarjoamme osa-aikaisen kesätyön upeassa Turun saaristossa. Henkilöstöliigan kautta saat luotettavat palkkahallintopalvelut ja työehtosopimuksen mukaisen palkan. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana kannustavaa ammattilaisten porukkaa, jätäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian.