Kerrossiivooja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereelle tarvittaessa töihin kutsuttavia KERROSSIIVOOJIA.

Työnkuvaan kuuluu tasokkaiden lomaosakehuoneistojen siivousta kiireisinä vaihtopäivinä eli perjantaisin sekä tarpeen mukaan muina päivinä. Työ on päivätyötä. Hakijalta toivomme mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa töihin kutsuttavana pidemmän aikaa. Työ sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella.

Työ on fyysistä ja nopeatempoista, ja työssä menestyminen edellyttää reippautta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisemmasta siivouskokemuksesta on hyötyä, mutta myös hyvällä asenteella ja oppimiskyvyllä työhön pääsee nopeasti kiinni. Työtä tehdään 2-4 hengen tiimeissä, ja työtehtäviin perehdytetään ensimmäisten työvuorojen aikana.

Työntekijöiltä odotamme:

- reipasta ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta
- hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- hyvää suomen kielen taitoa

Työ sopii hyvin niin opiskelijoille kuin muillekin keikkatyöstä kiinnostuneille.

Kiinnostuitko? Jätä cv ja hakemus heti ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta. Hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

www.smilepalvelut.fi


Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237795
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere