(Poistunut julkaisusta)

Kerrossiivooja Tampereelle pika-aikataululla
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme kiinteistö- ja pihahuollon palveluita tarjoavalle asiakkaallemme

KERROSSIIVOOJAA TAMPEREELLE pika-aikataululla

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta rappusiivouksista ja valmius itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät pitävät sisällään osaketaloyhtiön rappusiivouksia kolmena päivänä viikossa Peltolammin alueella. Työajat on mahdollista sopia hyvin joustavasti, joten työ sopii myös esimerkiksi opiskelijalle.

Työsuhde on osa-aikainen ja pitkäaikainen. Työtunteja on alkuun tarjolla noin 11,5 / viikko, mutta halukkaalle tekijälle tehtävää on enemmältikin. Kohteita on ympäri Tampereen seudun, joten oman auton käyttö mahdollistaa myös kauempanakin olevat kohteet ja tätä kautta lisätunnit.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikapuoliin osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kerrossiivooja Tampereelle pika-aikataululla. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.