Kerrossiivooja, Santa`s Hotel Santa Claus
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2021

Santa`s Hotel Santa Claus on Lumoava, elämyksellinen, mieleenpainuva. Kun kerran koet Lapin taian, tiedät, miksi suunnittelet jo palaavasi. Ehkä syynä on yötön yö, revontulet tai kauniin kesyttämätön luonto – tai jotain ihan muuta. Olipa matkan tarkoituksena viihtyä luonnossa tai kokousmatkalla, hotelli sijaitsee Rovaniemen keskustassa, se johdattaa sinut Lapin pääkaupungin sydämeen.

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä, ja hotellimme on näiden kaikkien keskellä.

Etsimme nyt Santa`s Hotel Santa Claus kerrossiivoojaa kokoaikaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työvuorot sijouttuvat pääosin päiväaikaan. 

Edellytämme kokemusta kerros/laitossiivouksesta. Olet asiakaspalveluhenkinen eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä.

Palkkaus:MaRa-Tes tai kokemus/osaamisperustein sopimuspalkka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme huikean mahdollisuuden työskennellä mukavien työkavereiden kanssa. Loistavat esimiehet , jotka saavat työntekijät viihtymään työssään. Erittäin kilpailukykyisen palkan. Majoituksen kanssa avustamme tarvittaessa ja se löytyy mahdollisesti jopa talon puolesta. Tarjoamme sinulle vahvan tuen ja turvan meillä työskentelysi ajan. Näin sinä voit keskittyä nauttimaan työnteosta.

Laita rohkeasti hakemusta tulemaan!

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puh:040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1519218
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Rovaniemi