(Poistunut julkaisusta)

Kerrossiivooja Hotelli Sommelo
Hotelli Sommelo

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Hotelli Sommelo hakee Kuusankoskelle ahkeraa, oma-aloitteista ja asiakaspalvelusta nauttivaa kerroshoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Hotelli Sommelo sijaitsee Kouvolassa Kuusankosken taajamassa Kymijoen äärellä.

Päätehtäväsi on kerroshuolto sekä yleisten tilojen ylläpito. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua myös aamiaisen valmistukseen ja muihin päivittäisiin työtehtäviin kiinnostuksesi mukaisesti. Työvuorot voivat sijoittua maanantaista sunnuntaihin klo 5-18 välille, pääosin tehtävässä työskennellään aamuvuorossa. Työtunteja on tarjolla noin 60h/3vk. Työsuhde on alkuun noin puolen vuoden määräaikainen, jonka jälkeen hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijalta joustavaa palveluasennetta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeämpää on oikea asenne, itsenäinen työote sekä halu oppia kerroshoidon monipuoliset työtehtävät. Persoonana olet positiivinen ja ehdottoman luotettava. Yllättävien tilanteiden nopea ja laadukas hoitaminen on sinulle luontaista. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme salmonellatodistuksen toimittamista ennen töiden alkua. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta sen voi hankkia myös töiden alkaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, jossa pääset osaksi tiivistä ja mukavaa työyhteisöä.

Valittu henkilö aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haethan siis tehtävään heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Yhteistyökumppanina rekrytoinnissa toimii Barona. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Marjo Jonsson p. 050 512 8729 arkisin klo 9-15.

Hotelli Sommelo sijaitsee Kouvolassa Kuusankosken taajamassa. Paikka on viehättävän Kymijoen äärellä, noin 7 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Sommelosta löytyy kaikkiaan 89 kodikasta huonetta, saunat ja uima-allas, useita kokoustiloja sekä 500 asiakaspaikan ravintolasali. Hotellin välittömässä läheisyydestä löytyy monia ostomahdollisuuksia sekä muita vapaa-ajanviettoon sopivia paikkoja.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.