(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Oletko kiinnostunut hotellimaailmasta? Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Olisitko sinä etsimämme kiireapu hotellin siivoustehtäviin?

Haemme nyt KERROSHOITAJIA Ouluun keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Meillä Personalhusetilla voit tehdä siivoustyötä elämäntilanteesi mukaisesti. Etsimme nyt asiakkaallemme kerroshoitajia ja hotellisiivoojia. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen mukaan, mutta pääsääntöisesti työaika sijoittuu klo 9 - 17 välille. Työvuoroja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin. Kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus vastaanottaa myös muita puhdistus- ja keittiöalan työtehtäviä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja erityisesti kokemus hotellimaailmasta katsotaan eduksesi. Asenne kuitenkin ratkaisee ja ennenkaikkea odotamme reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja toivoisimme, että pärjäät myös englannin kielellä.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2018. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Löydät meidät nyt myös somesta @personalhusetoulu


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.