(Poistunut julkaisusta)

KERROSHOITAJIA Vaasan keskustahotelliin
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Olemme SOL Henkilöstöpalvelut Oy, luotettava ja varma työnantaja. Tarjoamme työpaikkoja: mm. rakentamisen-, logistiikan-, teollisuuden-, sosiaali- ja terveysalalle sekä hotelli ja ravintolan- ja kaupan alalle. Panostamme palveluosaajiemme työhyvinvointiin kaikilla toiminnan tasoilla ja vaalimme hyvää työilmapiiriä. Toimimme valtakunnallisesti lähellä sinua. Kuulumme SOL-konserniin. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Etsimme KERROSHOITAJIA hotelliin Vaasan keskustaan

Työ on osa-aikaista, arviolta 4 - 5 päivää viikossa, kaikkina viikon päivinä, n. 4-7 tuntia päivässä, asiakasmääristä riippuen. Työ alkaa harjoittelulla pikimmin. Kerroshoitajan työ on aamupäiväpainotteista., työmäärä lisääntyy kesää kohti ja toivomme että kesän lomakaudella 2018 voit sitoutua lähes täysiaikaiseen työhön.

Työ on fyysistä ja se vaatii hyvää peruskuntoa ja reipasta työotetta. Kerroshoitajalta vaaditaan myös luontaista järjestelmällisyyttä, huolellisuutta, joustavuutta ( sietää jatkuvia muutoksia) ja keskittymiskykyä sekä asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme hyvän työilmapiirin ja mukavan asiakaskohteen Vaasan keskustassa.

Jätäthän ystävällisesti hakemuksesi pikimmin - työt/ perehdytys alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

Lisätietoja: rauna.willebrand@sol.fi