(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia Turkuun
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Haemme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme iloisia, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä kerroshoitajia Turun keskustaan.

Tehtävä on vakituinen osa-aikainen/ mahdollisesti myös kokopäivätyö sesongin mukaan. Töitä tehdään työvuorolistan mukaisesti maanantaista sunnuntaihin. Tehtävä sisältää kerroshoidon töitä, sekä muita hotellikohteen siivoustyötehtäviä. Olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivous- tai kerrostyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä hotellin henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, toivomme riittävää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Työkieli on suomi tai englanti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Hannele Ryhänen, hannele.ryhanen(a)sol.fi.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.