(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia Tampereelle
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Etsimme aurinkoiseen joukkoomme

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme luotettavia ja asiakaspalveluhenkisiä kerroshoitajia. Työ on osa-aikainen. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin ja vuorojen ajat ovat noin klo 10:00-15:00. Työtehtäviin kuuluu hotellihuoneiden sekä hotellin yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen.

Kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta perehdytämme hyvin työtehtävään. Tarjoammekin sinulle aurinkoisen tiimin taustatuen lisäksi hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Etsimämme henkilö on iloisen palveluasenteen omaava, tunnollinen sekä tiimihenkinen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.