(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia/ siivoojia Tahkolle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Haluatko päästä mukaan Tahkon vauhdikkaaseen talvisesonkiin?

Haemme keväälle 2021 energisiä SIIVOOJIA/KERROSHOITAJIA tiimiimme Nilsiän Tahkovuorelle.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Tehtäviisi kerroshoitajana kuuluu hotellihuoneiden siivous sekä ravintolan puhtaana pito. Työajat sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonlopuille pääasiassa klo 6–16 välille. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja tunteja on tarjolla tarpeen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2021 asti, jatko on mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Sinulla on rivakka työote ja ystävällinen, avulias asiakaspalveluasenne. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on oikea asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Otamme huomioon työkokemuksen myös muilta aloilta. Kerrothan siis työhakemuksessasi tarkasti kaikenlaisesta työkokemuksestasi. Varmistathan, että sinulla on mahdollisuus kulkea töihin Tahkolle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.1.2021.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –