(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia (Nilsiä, Tahkovuori)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haluatko päästä mukaan Tahkon vauhdikkaaseen talvisesonkiin?

Haemme talvikaudeksi 2018–2019 energisiä SIIVOOJIA/KERROSHOITAJIA tiimiimme Nilsiän Tahkovuorelle.


Tehtäviisi kerroshoitajana kuuluu hotellihuoneiden siivous sekä ravintolan puhtaana pito. Työajat sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonlopuille klo 6–18 välille. Tunteja kertyy vaihtelevasti 0 - 37,5 h viikossa, mutta sesonkiaikaan työtä on tarjolla lähes kokopäiväisesti. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2019 asti, jatko on mahdollinen.


Sinulla on rivakka työote ja ystävällinen, avulias asiakaspalveluasenne. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on oikea asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Otamme huomioon työkokemuksen myös muilta aloilta. Kerrothan siis työhakemuksessasi tarkasti kaikenlaisesta työkokemuksestasi. Varmistathan, että sinulla on mahdollisuus kulkea töihin Tahkolle.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -