(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia (Nilsiä, Tahkovuori)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Haemme vielä talvikaudeksi 2018 energisiä SIIVOOJIA/KERROSHOITAJIA tiimiimme Nilsiän Tahkovuoren alueella olevaan hotellisiivouskohteeseemme.


Tehtäviisi kerroshoitajana kuuluu hotellihuoneiden siivous ja sänkyjen petaus. Lisäksi työnkuvaan kuuluu ravintolasiivousta. Työajat sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonlopuille klo 6–18 välille. Tunteja kertyy vaihtelevasti 0 - 37,5 h viikossa, mutta sesonkiaikaan työtä on tarjolla lähes kokopäiväisesti. Tehtävä on määräaikainen 30.4.2018 asti ja jatko on mahdollinen.


Sinulla on rivakka työote ja ystävällinen, avulias asiakaspalveluasenne. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on etu mutta ei välttämätöntä, sillä sinut perehdytetään työtehtäviin. Otamme huomioon työkokemuksen myös muilta aloilta. Kerrothan siis työhakemuksessasi tarkasti kaikenlaisesta työkokemuksestasi. Varmistathan, että sinulla on mahdollisuus kulkea töihin Tahkolle.


ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi  Hakuaika päättyy 28.2.2018. Lähetä hakemuksesi heti tänään - aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -