Kerroshoitajia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Tiimimme Kuopiossa kaipaa vahvistusta! Nyt haemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä KERROSHOITAJIA hotelliin Kuopion keskustaan. 


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.


Tehtäviisi kerroshoitajana kuuluu hotellihuoneiden sekä ravintolatilojen siivous hotellissa Kuopion keskustassa. Työajat sijoittuvat kaikille viikonpäiville pääasiassa klo 6 – 22 välille. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti ja työtunnit vaihtelevat hotellin käyttöasteen mukaan. Keskimäärin tunteja viikossa kertyy 20 – 30h. Työsuhde on vakituinen, ja toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian syksyn 2021 aikana. 


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä sopivan koulutuksen tai keskeneräiset opinnot. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa, englannin kielen taidon luemme eduksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Heräsikö mielenkiintosi? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 30.9.2021. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.


 


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot