(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Haluatko päästä mukaan mielenkiintoiseen hotellimaailmaan?

Haemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä KERROSHOITAJIA Kuopioon.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Tehtäviisi kerroshoitajana kuuluu hotellihuoneiden siivous sekä asiakaspalvelu. Työajat sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonlopuille klo 6–22 välille. Työ on osa-aikainen ja tunteja kertyy 20-30h/viikko. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Sinulla on rivakka työote ja ystävällinen, avulias asiakaspalveluasenne. Olet tunnollinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on aito kiinnostus alaa kohtaan. Koulutusta ja kokemusta tärkeämpää on oikea asenne ja halu tarttua työhön. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa. Englanninkielen taidon katsomme eduksi.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.11.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –