(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä KERROSHOITAJIA Kuopioon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat hotellin monipuolisesta kerroshoitotyöstä. Tässä tehtävässä työaika sijoittuu tehtäväksi klo 6-22 välisenä aikana. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen, oma-aloitteinen ja ripeä työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Halu oppia on koulutusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Työssäsi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa, sekä palvelualttiutta.  


ISS:llä saat mahtavat työkaverit, mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi  Hakuaika päättyy 20.7.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivien henkilöiden löydyttyä, elokuussa 2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Tarjoamme työtä päivittäin yli 7000 henkilölle. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa