(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia Kittilään
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Toimenkuva
Oletko ahkera ja työtä pelkäämätön? Asiakasyrityksemme etsii kerrossiivoojia sesongin ajaksi (marras-huhti/touko) Leville. Paikkaan haetaan ensisijaisesti työntekijöitä, jotka pystyvät työskentelemään ainakin huhtikuun loppuun saakka. Työvuoroja voi olla kaikkina viikonpäivinä jakautuen niin, että keskimäärin tunteja on 30 - 38h/vko. Hyvä on valmistautua myös siihen, että jollain viikoilla tunteja voi olla enemmän ja jollain vähemmän. Työtehtäviin kuuluu kerroshoito, mutta lisätunteja on saatavilla mm. yleisten tilojen siivouksesta. Lisäksi tehtänä voi olla myös pienimuotoisten perussiivousten suorittaminen. Majoitus järjestyy töiden ajaksi paikkakunnalta.
Odotamme sinulta
Olethan tarkka, reipas ja omatoiminen työntekijä, joka omaa myös hyvät tiimityöskentelytaidot kiireenkin keskellä. Kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta sinulle annetaan kattava perehdytys työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole pakollista. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten mikäli tunnistat itsesi, käythän jättämässä hakemuksesi pikinmiten. Liitä myös mukaan ajantasainen CV. Huomioimme vain järjestelmän kautta jätetyt hakemukset.
Kesto
marraskuu - huhti/toukokuu
Lisätietoja
Jere Konttila, Jere.Konttila@vmp.fi, 0400188666
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.11.2018 mennessä.