(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia Keuruulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Nautitko reipastahtisesta, fyysisestä työstä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Haemme energisiä KERROSHOITAJIA hotelli Keurusselän vilkkaaseen pikkujoulu sesonkiin Keuruulle.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tehtäviisi kerroshoitajana kuuluu hotellihuoneiden siivous hotelli Keurusselässä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti viikonlopuille klo 6 - 16 välille. Tunteja kertyy vaihtelevasti riippuen hotellin käyttöasteesta, keskimäärin kuitenkin 12 - 16h/viikossa. Lisätunteja on mahdollista saada muissa kohteissa ja mikäli sinulla on auto käytössäsi myös lähikunnissa. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja alkavat Lokakuussa 2020.


Sinulla on rivakka työote ja ystävällinen, avulias asiakaspalveluasenne. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää ovat oikeanlainen asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan sillä perehdytämme sinut kattavasti tehtävään. Aikaisempi kokemus kerroshoidosta on eduksi kuten myös alan koulutus.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan kanssamme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.9.2020. Haastattelemme jo hakuaikana joten hae pian!


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -