(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia Keuruulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Nautitko reipastahtisesta fyysisestä työstä? oletko aurinkoinen asiakaspalvelija?

Haemme energisiä KERROSHOITAJIA tiimiimme hotelli Keurusselkään Keuruulle.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.


Tehtäviisi kerroshoitajana kuuluu hotellihuoneiden siivous hotelli Keurusselässä. Haemme työntekijöitä niin osa-aikaisiin kuin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työajat sijoittuvat sekä arkipäiviin että viikonlopuille pääasiassa klo 6–16 välille. Osa-aikaisissa työsuhteissa tunteja kertyy vaihtelevasti riippuen hotellin käyttöasteesta. Lisätunteja on mahdollista saada muissa kohteissa. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja alkavat mahdollisimman pian.


Sinulla on rivakka työote ja ystävällinen, avulias asiakaspalveluasenne. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on oikea asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan sillä perehdytämme sinut tehtävään. Aikaisempi kokemus kerroshoidosta on eduksi kuten myös alan koulutus. Kerrothan hakemuksessasi millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 7.6.2020.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -