(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia kesätyöhön Ikaalisiin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Etsimme aurinkoiseen joukkoomme

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme luotettavia ja asiakaspalveluhenkisiä kerroshoitajia kesätyöhön. Työ on osa-aikainen ja määräaikainen. Työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin ja vuorolistan mukaisesti 5-7,5h/pv. Työtehtäviin kuuluu hotellihuoneiden sekä hotellin yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen. Perehdytykset työhön aloitetaan huhtikuun alusta. Työsopimuksen minimipituus on 4 kuukautta.

Kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi mutta ei ole pakollinen, perehdytämme hyvin työtehtävään. Etsimämme henkilö on iloisen palveluasenteen omaava, oma-aloitteinen, tunnollinen sekä tiimihenkinen.

Mikäli olet etsimämme henkilö lähetä hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.