(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia Imatralle
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Toimenkuva
Oletko ahkera ja työtäpelkäämätön? Asiakasyrityksemme Imatralla etsii kerrossiivoojia hotellihuoneiden siivoukseen. Kokemus kerroshoitajan työstä on aina eduksi, mutta jos sinulla on muusta siivoustyöstä kokemusta niin sinun on helpompi päästä sisälle kerroshoitajan työhön. Ensisijassa huomioimme henkilöt, joilla on aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä, mutta jos koet olevasi rivakka ja nopea oppimaan, niin kannattaa toki kysyä mahdollisuutta päästä tähän työhön. Työvuoroja voi olla jokaisena viikonpäivänä, vapaapäivät huomioiden. Jollain viikoilla työvuoroja ja tunteja voi olla enemmän ja jollain vähemmän, aina asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Pääsääntöisesti työaika on klo 10-16. Oma auto helpottaa työpaikalle kulkemista.

Odotamme sinulta
Tehtävässä suoriutuminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, koska työhön sisältyy siivoustyön ohella asiakkaiden kanssa kommunikointia.

Muut tiedot
Haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten mikäli tunnistat itsesi edellä olevasta kuvauksesta, käythän jättämässä hakemuksesi pikimiten. Liitä myös mukaan, mikäli mahdollista, ajantasainen CV.

Kesto
31.8.2020

Lisätietoja
Merja Teitto, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.07.2020 mennessä.