(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia Imatralle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Toimenkuva
Oletko ahkera ja työtäpelkäämätön? Asiakasyrityksemme Imatralla etsii kerrossiivoojia hotellihuoneiden siivoukseen. Kokemus kerroshoitajan työstä on aina eduksi, mutta jos sinulla on muusta siivoustyöstä kokemusta niin sinun on helpompi päästä sisälle myös kerroshoitajan työhön. Ensisijassa huomioimme henkilöt, joilla on aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä, mutta jos koet olevasi rivakka ja nopea oppimaan niin kannattaa toki kysyä mahdollisuutta päästä myös tähän työhön. Työvuoroja voi olla jokaisena viikonpäivänä. Jollain viikoilla työvuoroja ja tunteja voi olla enemmän ja jollain vähemmän, aina asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Pääsääntöisesti työaika on klo 10-16. Oma auto helpottaa työpaikalle kulkemista.
Odotamme sinulta
Tehtävässä suoriutuminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, koska työhön sisältyy siivoustyön ohella asiakkaiden kanssa kommunikointia.
Muut tiedot
Haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuaikana, joten mikäli tunnistat itsesi käythän jättämässä hakemuksesi pikimiten. Liitä myös mukaan, mikäli mahdollista, ajantasainen CV.
Olethan huomannut myös pikkujoulukampanjamme? Jos tuot kaverisikin meille työntekijäksi niin saat meiltä Lippu.fi - lahjakortin!
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.12.2019 mennessä.