(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitajia hotellihuoneiden siivoustyöhön Imatralle
Imatran Kylpylä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Imatran Kylpylä Oy
Toimenkuva
Oletko ahkera ja työtäpelkäämätön tekijätyyppi? Etsimme asiakasyrityksellemme Imatran Kylpylälle reippaita ja aikaansaavia tekijöitä kerrossiivoustyöhön Imatralle. Työvuorot painottuvat pääosin päiville perjantaista maanantaihin ja työajat vaihtelevat yleensä klo 10-17-välillä. Työtehtäviin kuuluvat kerroshoito sekä yleisten tilojen siivous. Lisäksi tehtävänä voi olla myös pienimuotoisten perussiivousten suorittaminen. Työvuoroja on keikkaluoteisesti asiakasyrityksen tarpeen mukaan, pääasiallisesti sesonki- ja loma-aikoina.
Odotamme sinulta
Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot pinnan liikaa kiristymättä tiukoissakaan tilanteissa. Kokemus siivoustyöstä, mieluiten kerroshoitajan työstä on suotavaa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää suomen kielen taitoa, mutta muidenkin kielien osaaminen, kuten englannin ja venäjän, on etu.
Muut tiedot
Voit hakea tehtävään täyttämällä hakemuksen osoitteessa www.vmp.fi. Muistathan klikata kiinnostuksesi kyseiseen tehtävään! Haastattelemme hakijoita aktiivisesti koko hakuajan ajan.
Kesto
vaihtelee asiakasyrityksen tarpeen mukaan
Lisätietoja
Kateriina Mutkala, lappeenranta@vmp.fi, 040 307 5600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.