Kerroshoitajia Helsingin alueelle
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Haemme pääkaupunkiseudun Hotelli kohteisiin

KERROSHOITAJIA 

Työtehtäviisi kuuluu huoneiden siivous sekä yleistilojen siivoamista. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin, aamu-, päivä- ja iltavuoroissa. Työtä tehdään niin kokoaikaisena, että keikkaluoteisesti, joten työ soveltuu myös lisätyötä hakevalle tai opiskelijalle.

Arvostamme reipasta ja iloista työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Kokemus kerroshoitotyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön, saat perehdytyksen tehtävään. Tarkkuus ja huolellisuus ovat työn onnistumisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä käy hyvin myös englannin kieli suomen kielen lisäksi.

Tarjoamme sinulle haastavan työn lisäksi, mukavan asiakaskohteen ja kivat työkaverit. Saat työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi täyden tuen ja perehdytyksen ennen aloitusta. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuutta tehdä lisätöitä muissa asiakaskohteissamme. 

Jätä hakemuksesi hakijarekisteriimme tai lähetä valmis CV sähköpostilla helsinki@lisapalvelu.net -vapaamuotoisella hakemuksella. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan hetimiten. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot