(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

KERROSHOITAJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Tuuriin. Etsimme ammattitaitoista siivoojaa huolehtimaan Veljekset Keskisen hotelli Onnentähden tilojen päivittäisestä puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteessa työskennellään vaihtelevasti maanantain ja sunnuntain välillä. Työajat sijoittuvat klo 10:00-18:00 välille, ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 25-30 tuntia.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tehtävässä ei edellytetä aikaisempaa kokemusta siivouksesta tai siivouksen ammattitutkintoa, mutta tämä on toki plussaa. Iloinen ja motivoitunut asenne vievät sinut hyvin pitkälle! Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton etu :)

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Kysymyksiä voit esittää meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Laitathan viestisi alkuun viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mitä paikkaa kysymyksesi koskee. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!