(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Oletko luonteeltasi periksiantamaton ja reipas tiimipelaaja? Etsimme juuri sinun kaltaistasi iloista ja ahkeraa tekijätyyppiä kerroshoitajaksi Seinäjoelle.

Etsimme nyt kesätöihin kolmea KERROSHOITAJAA asiakkaallemme Seinäjoen keskustassa sijaitsevaan hotelliin. Tarve kerroshoitajille on kesäkuun alusta elokuun loppuun. Työpäivät ovat intensiivisiä ja täynnä tekemistä.

Kerroshoitajana päätehtäväsi on hotellihuoneiden kerrossiivous. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, jotka pitävät huolen myös siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Aiempi kokemus kerroshoidosta tai siivouksesta ei siis ole vaatimus, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen, työhöntarttuva asenne ja halu oppia. Vaatimuksena on ripeä työote ja se, että nautit nopeatempoisesta työstä.

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtien hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun ja aamupäivään. Olethan käytettävissä työhön myös viikonloppuisin.

Kiinnostuitko kerroshoitajan työstä? Nappaa tästä mukava kesäduuni! Lähetä hakemus heti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!