(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Onko sinulla kokemusta kerroshoitajan työstä tai oletko kiinnostunut kyseisestä työstä? NYT NIMITTÄIN LYKÄSTI! Etsimme kerroshoitajaa Seinäjoelle.

Tässä tehtävässä työskentelet tärkeänä osana hotellin henkilökuntaa varmistaen, että hotellihuoneet ovat siistejä ja viihtyisiä: petaat sängyt, siivoat tilat ja vaihdat pyyhkeet.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulisi olla aurinkoinen palveluasenne sekä aito kiinnostus palvelualan työtä kohtaan. Arvostamme myös joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sinulla ei siis tarvitse olla välttämättä aikaisempaa kokemusta!

Etsimme työntekijää, joka on varustettu innolla, työhön tarttuvalla otteella sekä huolellisella ja tehokkaalla työskentelyotteella - toivomme, että työskentelet mielelläsi itsenäisesti, mutta olet toisaalta hyvä seuraamaan annettuja ohjeistuksia.

Työn aloitus mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 2020 vuoden alusta. Tarve kerroshoitajalle on ainakin 2020 syyskuun loppuun asti. Tunteja lupaamme vähintään 40 h/3 vk, mutta ahkeralle tekijälle tunteja on tarjolla varmasti enemmänkin. Työvuorot ovat aamupainotteisia ja voivat sijoittua kaikille viikonpäiville.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemukseksesi pian, niin olemme sinuun yhteydessä!