(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Oletko ripeä ja järjestelmällinen tyyppi, joka nauttii työstä, jossa pääsee näkemään oman käden jäljen? Tässä tapauksessa kerroshoitajan työ voisi olla juuri sinun juttusi!

Etsimme kahta KERROSHOITAJAA asiakkaallemme Seinäjoen keskustassa sijaitsevaan hotelliin määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tiedossa ainakin kevääseen 2020 saakka.

Kerroshoitajana pääset näkemään paljon hotellin asiakkaita, joten sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen ja hymyileväinen persoona. Vaikka työvuorossa olisi kiire, et näytä hapanta naamaa asiakkaille, vaan palvelet heitä aurinkoisella asenteella kiireenkin keskellä. Työvuorot sijoittuvat aamuihin, joten aamuvirkusta asenteesta ei ole haittaa. Sinun tulee olla valmis työskentelemään kaikkina viikonpäivinä, sillä hotelli on auki maanantaista sunnuntaihin. Työtunteja tarjoamme vähintään 40 h/3 viikkoon, mutta ahkeralle tekijälle on varmasti töitä tarjolla enemmänkin.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen siivoojan tai kerroshoitajan töistä. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen, työhöntarttuva asenne ja halu oppia. Vaatimuksena on ripeä työote ja se, että nautit nopeatempoisesta työstä.

Kiinnostuitko kerroshoitajan työstä? Lähetä hakemus heti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!