(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja
Hotelli Vanajanlinna

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Miltä kuulostaa työskentely historian havinan ympäröimänä ainutlaatuisissa puitteissa? Vanajanlinna on monipuolisia palveluja tarjoava kokous- ja golfhotelli arvokiinteistössä Hämeenlinnassa. 

Nyt haemme joukkoomme KAHTA VAKITUISTA KERROSHOITAJAA.

Tässä tehtävässä siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta reipas ja motivoinut asenne on sitäkin arvokkaampaa. 

Edellytämme sinulta:
Olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja vastuuntuntoinen työntekijä, mutta kaikkea ei tarvitse osata etukäteen, perehdytämme ja opastamme sinut hyvin tehtävään. Arvostamme itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Asiakaspalveluasenne on ehdoton edellytys valituiksi tuleville. Työkulttuurimme on kansainvälinen, joten englanninkielen taito on eduksi.

Tehtävänhoidossa ajokortti on plussaa muttei välttämätön. Alue käsittää Päälinnan lisäksi myös alueen muut tilat, kuten Linna Golfin ympäristössä sijaitsevat huoneet, ravintolat ja golfklubin yleiset tilat. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme vakituisen työpaikan ja monipuolisen työtehtävän kotimaisessa, yksityisessä, Suomen kärkikaartiin kuuluvassa hotelliyrityksessä. Vanajanlinnassa sinua odottaa mukavat ja sitoutuneet työkaverit, kattava perehdytys ja itsenäinen työ.

Työaika on 90 tuntia/3 viikkoa ja työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, joissa aamuvuoro alkaa klo 6.00 ja iltavuoro klo 12.00, seitsemänä päivänä viikossa.

Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä heti tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä saat siivouksen esimieheltä Leena Saariselta, leena.saarinen@vanajanlinna.fi, puh. 044 510 2911

Lähetä hakemuksesi ja mahdollinen CV:si Leenalle viimeistään 29.01.2019 mennessä.