(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Vahvistamme hotellisiivouksen yksikköämme pääkaupunkiseudulla

Haemme nyt

KERROSHOITAJIA

Kerroshoitajana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme korkean profiilin hotelliasiakkuudessa jossa vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Työ on osa-aikaista vuorotyötä ja työajat ajoittuvat ma-su 6:00-20:00 välille. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen- tai englanninkielen taitoa.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palveluesimies Ethel Karu puh. 0400 790 815

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.11.2018.