(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018
Haemme reippaan, oma-aloitteisen palveluvastaavan hotellin yleistentilojen ja kerroshoidon siivoukseen Varkauteen.

Tehtävä on vakituinen osa-aikainen työsopimuksella 15-25h/viikko. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille, työvuorolistan mukaisesti. Kiinteistöpalvelualan Tes. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Ymmärrät että onnistuneeseen hotelliyöpymiseen sisältyy huoneen ja yleisten tilojen siisteys. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivous- tai kerrostyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Katja Hämäläinen, katja.hamalainen(at)sol.fi. Haethan paikkaa nettisivuiltamme www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota sähköpostihakemuksia vastaan.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.