(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018
Haemme aurinkoiseen joukkoomme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia Heinolaan. Tehtävä on osa-aikainen (n.15-37,5t/vko). Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille, klo 06.00-16.00 (vaihtelevasti). Tehtävä sisältää hotellihuoneiden sekä yleistilojen siivousta.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ahkera, tunnollinen sekä sinulla on tarkka työote. Sinun pitäisi toimia hyvin ryhmässä, mutta pystyä myös toimimaan oma-aloitteisesti. Positiivinen asenne ja hyvät asiakaspalvelutaidot ovat työn menestyksekkään hoitamisen kannalta keskeisiä ominaisuuksia. Toivomme hakijoilta tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa. Aiempi kokemusta siivous-tai kerroshoitotyöstä katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa Tiia Voivala arkisin 8-16 numerosta 040 742 6273 tai tiia.voivala(at)sol.fi. Kiinnostuitko? Olethan nopea, työt alkavat heti sopivan hakijan löytyessä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen työn kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä edetä uralla.