(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja Tuuriin
L&T

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön. Kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla. Etsimmekin nyt vahvistusta aktiiviseen tiimiimme Tuuriin. Tule meille

 

KERROSHOITAJAKSI

 

Meillä on ainutlaatuinen pesti tarjolla siivoojalle. Tässä työssä pääset huolehtimaan upean Veljekset Keskisen hotelli Onnentähden tilojen päivittäisestä puhtaanapidosta. Kohteessa työskennellään vaihtelevasti maanantain ja sunnuntain välillä. Työajat sijoittuvat klo 10:00-17:00 välille, ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä noin 20 tuntia.

 

Haussa on erityisesti henkilö, jolta löytyy iloinen ja reipas asiakaspalveluasenne. Tehtävässä ei edellytetä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan ammattitutkintoa, mutta on toki aina plussaa, mikäli ne löytyy taskustasi! Hotelliympäristössä tarvitaan asiakaspalvelutaitoja, ja asiakaspalvelutilanteiden sujuva hoitaminen helpottuu, kun pystyt kommunikoimaan suomeksi sekä englanniksi.  

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, huolellisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut työterveyshuollosta kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Kysymyksiä tehtävään tai rekrytointiin liittyen voit esittää meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Laitathan viestisi alkuun viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mitä paikkaa kysymyksesi koskee. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana lisää nettisivuiltamme:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo