(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja Sokos Hotel Vaakunaan Vaasaan
Sokos Hotel Vaakuna

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Oletko luonteeltasi periksiantamaton ja reipas tiimipelaaja? Mikäli vastasit kyllä, älä lopeta lukemista! Etsimme juuri sinun kaltaistasi iloista ja ahkeraa tekijätyyppiä kerroshoitoon Sokos Hotel Vaakunalle Vaasaan.

Kerroshoitajana päätehtäväsi on hotellihuoneiden kerrossiivous sekä hotellin yleisisten tilojen siisteyden huolehtiminen. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, jotka pitävät huolen siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Aiempi kokemus kerroshoidosta tai siivouksesta ei siis ole vaatimus, mutta katsotaan eduksi.

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtia hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Työtahti on nopea, joten stressin- ja paineensietokyky on työssä välttämätöntä. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työ on fyysisesti raskasta. Työtä tehdään tiimissä, mutta iso osa työstä tapahtuu työskennellen yksin.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun ja aamupäivään. Ne ovat pituudeltaan melko lyhyitä, mutta intensiivisiä ja täynnä tekemistä. Olethan käytettävissä työhön myös viikonloppuisin. Työtä on tarjolla jo nyt kevään aikana, jolloin myös perehdytys työhön tapahtuu. Kesän ajaksi tarjoamme sinulle määräaikaisen työsopimuksen. Mikäli intoa löytyy, on töitä mahdollista jatkaa myös syksyllä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille

Haethan paikkaa heti mikäli kiinnostuit! Täytämme paikat sitä mukaan, kun löydämme sopivat tekijät.

Lisätietoja saa puhelimitse ma-pe klo 10-11 ja ma-to klo 15-16.