Kerroshoitaja Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Oletko luonteeltasi periksiantamaton ja reipas tiimipelaaja? Mikäli vastasit kyllä, älä lopeta lukemista! Etsimme juuri sinun kaltaistasi iloista ja ahkeraa tekijätyyppiä KEIKKATÖIHIN kerroshoitajaksi Sokos Hotel Seurahuoneelle Lahteen!

Kerroshoitajana päätehtäväsi on hotellihuoneiden kerrossiivous sekä hotellin yleisisten tilojen siisteydestä huolehtiminen. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, jotka pitävät huolen siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Aiempi kokemus kerroshoidosta tai siivouksesta ei siis ole vaatimus, mutta katsotaan eduksi.

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtia hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Työtahti on nopea, joten stressin- ja paineensietokyky on työssä välttämätöntä. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työ on fyysisesti raskasta. Työtä tehdään tiimissä, mutta iso osa työstä tapahtuu myös yksin.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun ja aamupäivään, mutta saattaa sisältää myös iltavuoroja. Pääosin vuorot sijottuisivat klo 9-15 ja ovat täynnä tekemistä. Olethan käytettävissä työhön myös lauantaisin. Työtä on tarjolla jo nyt syksyn aikana, jolloin myös perehdytys työhön tapahtuu. Työsuhde keikkatyöstä solmitaan työntekijän ja Baronan välille.

Haethan paikkaa heti mikäli kiinnostuit! Täytämme paikat sitä mukaan, kun löydämme sopivat tekijät.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot