(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja, Rovaniemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020
StaffPoint on merkittävä hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä Rovaniemellä. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties Sinä uuden uran StaffPointin kautta?

Etsimme talvisesonkiin motivoituneita kerroshoitajia Rovaniemen keskustassa tai keskusta-alueen tuntumassa sijaitseviin hotelleihin. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Kerroshoitajan työ on tärkeässä osassa hotelliasiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi. Olet etsimämme henkilö mikäli Sinulla on halu tehdä fyysistä työtä ja nähdä työsi jälki välittömästi ja ymmärrät työsi merkityksen koko yritykselle ja hotellin vieraille.


Edellytämme sinulta

- Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyvää fyysistä kuntoa
- Hyviä ryhmätyötaitoja, aurinkoista asiakaspalveluasennetta
- Kykyä työskennellä sekä arki- että viikonloppuvuoroissa
- Aiempi kokemus esim. siivoustyöstä on etusi mutta ei edellytys - tärkeintä on positiivinen, oppimishaluinen asenteesi!


Tarjoamme sinulle

- Työn, jossa pääset heti näkemään oman työsi jäljen ja olemaan siitä ylpeä
- Ammattitaitoiset alasta kiinnostuneet työkaverit
- Mahdollisuuden uuden oppimiseen
- Perehdytyksen tuleviin työtehtäviin


Kiinnostuitko?

Työtä on tarjolla nopeallakin aloituksella ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi jo tänään!

Rekisteröidy hakijaksi www.Staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy
043 8269053, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi