Kerroshoitaja Leppävirralle
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa päivät ovat monipuoliset ja työsi tulos merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Hienoa, siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme aktiiviseen tiimiimme

 

KERROSHOITAJAA LEPPÄVIRRALLE

 

Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan hotellikohteemme päivittäisestä puhtaanapidosta sekä asiakkaiden ja toimitilojen kokonaisvaltaisesta viihtyvyydestä. Olet kultaakin kalliimpi asiakastyytyväisyyden luomisessa ja yksi tärkeä osa työtä onkin asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Hymyilet ja tervehdit asiakkaita sekä havainnoit tilojen kuntoa sekä turvallisuutta. Kohteessa työskennellään vaihtelevasti maanantain ja sunnuntain välillä, ja työajat mukautuvat aina sesongin vaihteluihin. Työsuhde solmitaan tehtävään osa-aikaisena tai tarvittaessa työhön kutsuttavana.

 

Haussa on erityisesti henkilö, jolta löytyy iloinen ja reipas asiakaspalveluasenne. Tehtävässä ei edellytetä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan ammattitutkintoa, mutta on toki aina plussaa, mikäli ne löytyvät taskustasi! Hotelliympäristössä tarvitaan asiakaspalvelutaitoja, joten se on tässä tehtävässä kaiken a ja o, jonka lisäksi edellytämme sinulta luotettavuutta.

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, huolellisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut työterveyshuollosta kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

 

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Kysymyksiä tehtävään tai rekrytointiin liittyen voit esittää palvelumestari Kirsi Mustalahdelle p. 0505678840 (arkisin klo 9:00-15:00). 

 

Voit tutustua meihin työnantajana lisää nettisivuiltamme:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot