(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja, Lappi
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2017
Kerroshoitajia talveksi Pohjois-Lappiin! Koe työelämys kaukana pohjoisessa!

Etsimme Inari-Saariselän alueelle useille asiakkaillemme kerroshoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesongin ajaksi. Tarjoamme tiukan työrupeaman, jolla on vastapainona tunturit, revontulet ja luonnossa kulkemisen vapaus. Pohjois-Lapissa koet ja opit varmasti uutta.

Etsimme osaamista ja asennetta omaavia henkilöitä. Olet halukas oppimaan koko ajan lisää ja asenteeltasi olet avoin ja motivoitunut. Oikea asenne on myös jaksamista sekä urakka- ja talkooasennetta, työkavereita ei pulaan jätetä!

Hakijalta odotamme:

-Kokemusta siivoustehtävistä
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta
-Huolellista työotetta
-Iloista ja reipasta asennetta työtä kohtaan
-Tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä
-Kokemusta sesonkityöskentelystä
-Joustavuutta työaikojen suhteen
-Intoa ja motivaatiota työhön!

Työt alkavat pääsääntöisesti marraskuussa ja jatkuvat maaliskuun loppuun, mutta myös huomattavasti pidempiä ja lyhyempiä työrupeamia on tarjolla. Sesonki voi paikasta riippuen kestää esimerkiksi elokuusta vappuun. Keskustellaan näistä lisää ja etsitään sinun aikatauluihin sopiva tehtävä. Työtehtävät ovat osa-aikaisia tai täysipäiväisiä, mutta hae myös jos olet kiinnostunut tekemään keikkatöitä Lapissa!

Lisää hyviä syitä tulla Pohjois-Lappiin töihin voit lukea täältä: http://rekrytointi.inarisaariselka.fi/

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Opteam Lapin toimisto: 010 8500 554, lappi@opteam.fi,
Asiakkuuspäällikkö Mika Rauhala, 0400 355 159, mika.rauhala@opteam.fi,
Rekrytointikonsultti Jyry Lehtoniemi, 050 413 1220, jyry.lehtoniemi@opteam.fi,
Soittopyynnöt tekstiviestillä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV:si, sekä suosittelijat yhteystietoineen viimeistään 29.10.2017 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulinkki: https://opteam.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=15545

Huomioimme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

”Työ Opteamilla

Työelämä muuttuu vauhdilla eikä sen merkitys ole kaikille enää sama. Jollakin on tähtäimessä täsmällinen urakehitys, vakituinen työ ja teräksenluja oman alansa ammattitaito. Joku toinen taas haluaa paiskia tiukasti hommia rahoittaakseen seuraavan surffireissunsa, tai työskennelläkseen perhe-elämän tai opiskelun ehdoilla. Meitä on moneksi.

Me Opteamilla tarjoamme sinulle erilaisia työnteon malleja. Vuokratyö sopii silloin, kun haluat työskennellä oman elämäsi ehdoilla tai kartuttaa kokemusta ja ammattitaitoa erilaisissa yrityksissä. Rekrytoimme osaajia myös suoraan asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin töihin. Meillä voit täydentää osaamistasi myös monipuolisilla koulutuksilla.”