(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja, housekeeper
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017
Haemme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kerroshoitajia Vantaalle.
Tehtävä on määräaikainen (31.12.2017) ja osa-aikainen (5 - 37,5h/vko). Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille, työvuorolistan mukaisesti. Tes.n mukainen palkkaus. Tehtävä sisältää kerroshoidon töitä sekä muut hotellikohteen siivoustyöt. Olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivous- tai kerrostyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä hotellin henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, ja työkielenä on englanti ja suomi, muut kielet katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Niina Nyman, niina.nyman(at)sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.