(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja Hotelli Kivitasku
Hotelli Kivitasku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Uudistunut Hotelli Kivitasku hakee Kaarinan keskustaan ahkeraa, ammattitaitoista ja asiakaspalvelusta nauttivaa kerroshoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Hotellissamme on 52 huonetta, joista osa on täysin uudistettuja, sekä kokous- ja ravintolatiloja.

Päätehtäväsi on kerroshuolto sekä yleisten tilojen ylläpito. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua myös aamiaisen valmistukseen ja muihin päivittäisiin työtehtäviin kiinnostuksesi mukaisesti. Työvuorot voivat sijoittua maanantaista sunnuntaihin klo. 6-18 välille.

Toivomme hakijalta joustavaa palveluasennetta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Haemme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta kerroshoidosta hotellitoiminnassa. Persoonana olet positiivinen ja ehdottoman luotettava, yllättävien tilanteiden nopea ja laadukas hoitaminen on sinulle luontaista. Toivomme lisäksi, että omaat hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan, jossa pääset vaikuttamaan hotellin kehitykseen. Työympäristömme on nuorekkaan miellyttävä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.