(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja Hämeenkylän kartanoon (187)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Haemme iloiseen joukkoomme Hämeenkylän kartanoon

KERROSHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Hämeenkylän kartanolla on 63 tasokasta hotellihuonetta, 130-paikkainen Kartanon A la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti, Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin sekä 18 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas.

Palvelemme asiakkaitamme tyylikkäästi lähes vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.  Hämeenkylän kartanohotelli houkuttaa viihtymään. Interiööri ja tunnelma ovat kohdillaan ja huoneet tyylikkäitä ja toimivia. Tutustu Hämeenkylän kartanoon: https://www.hameenkylankartano.fi/

Kerroshoitajana työkenttäsi on monipuolinen ja laaja, sillä Hämeenkylän kartanolla on hotelli-, ravintola- ja kokoustoimintaa useassa eri rakennuksessa.  Työhösi kerroshoitajana kuuluu huonesiivouksen lisäksi mm. kokous- ja ravintolatilojen ja sauna- ja uima-allastilojen sekä yleisten tilojen puhtaanapitoa.

Odotamme

Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä hotelliympäristöstä. Olet luotettava ja joustava kollega koko kartanotiimille ja sinulla on oma-aloitteisuutta, vastuunkantokykyä sekä kykenet itsenäiseen työntekoon. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on asiakaspalveluun sopiva suomen ja englannin kielen taito. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.  Arvostamme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä positiivista ja innostunutta asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen työympäristön sekä vaihtelevat päivät toimivassa ja mukavassa tiimissä. Organisaatiomme tarjoaa vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.  Pääasialliset työaikasi ovat ma - la klo 6.30 - 18.00 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse anniina.berggren@sodexo.com