(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja Hämeenkylän kartanoon (1233)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Etsimme Sodexon palvelukseen Hämeenkylän kartanoon

KERROSHOITAJAA

Hämeenkylän kartanolla on 63 tasokasta hotellihuonetta, 130-paikkainen Kartanon A la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti ja Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin sekä 18 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas. Palvelemme asiakkaitamme tyylikkäästi lähes vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.  Tutustu Hämeenkylän kartanoon: https://www.hameenkylankartano.fi/

Etsimme uuttaa kartanolaista varmistamaan vieraidemme viihtyvyydestä ja palveluidemme toimivuudesta.

Kerroshoitajana työkenttäsi on monipuolinen ja laaja, Hämeenkylän kartanolla on hotelli-, ravintola- ja kokoustoimintaa useassa eri rakennuksessa.

Työhösi kerroshoitajana kuuluu huonesiivouksen lisäksi mm. kokous- ja ravintolatilojen ja sauna- ja uima-allastilojen sekä yleisten tilojen puhtaanapitoa.

Odotamme

Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä hotelliympäristöstä. Olet luotettava ja joustava kollega koko kartanotiimille ja sinulla on oma-aloitteisuutta, vastuunkantokykyä sekä kykenet itsenäiseen työntekoon.
Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on asiakaspalveluun sopiva suomen ja englannin kielen taito. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.


Arvostamme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä positiivista ja innostunutta asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle koulutusjärjestelmämme kautta mahdollisuuden kehittää itseäsi. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.  Pääasialliset työaikasi ovat ma - la klo 6.30 - 18.00 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Torvinen p. 0505232101.