(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja, Arctic Light Hotel, Rovaniemi
Arctic Light Hotel

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haluatko kehittää osaamistasi osana menestyvää tiimiä keskellä Lapin vilkkainta matkailusesonkia?

Haemme nyt reipasta kerroshoitajaa työskentelemään Arctic Light Hotelliiin alustavasti tarvittaessa töihin kutsuttavana työntekijänä sesongille marraskuusta alkaen. Työ painottuu arkiaamuihin, mutta viikonlopputöitä on myös tiedossa.

Persoonana olet hyväntuulinen ja ulospäinsuuntautunut, sekä asiakaspalveluhenkinen. Sinulta löytyy empaattisuutta tapaamiasi ihmisiä kohtaan ja tahtoa tarjota vieraillemme unohtumattomia kokemuksia. Huomioit työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pidät yllä osaltasi hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista sekä innostunutta asennetta.

Toivomme sinulta:

  • Ripeyttä ja aktiivista työotetta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Luotettavuutta ja yhteistyökykyä
  • Huolellista työotetta ja joustavuutta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

Lisäksi toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä osana osaavaa tiimiä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat käyttöösi myös Arctic Hotel Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut.

Rekrytointia hoitaa Barona Lapin toimisto. Laitathan hakemuksesi järjestelmän kautta, emme ota vastaan sähköpostitse laitettuja hakemuksia. Hae mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia jatkuvasti ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.