(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoitaja, 2 paikkaa
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Toimenkuva
Rovaniemen ydinkeskustaan avautuu marraskuun 2018 loppupuolella upea boutique-apartment hotelli Haawe, jonka 15 yksilöllistä huoneistoa säväyttää matkailijat tyylikkyydellään!
Haemme nyt kerroshoitajia vastaamaan osaltaan asiakkaiden viihtyvyydestä, johon paikan siisteydellä on erittäin suuri merkitys. Työ tehdään pääsääntöisesti parityöskentelynä, joten se on mielekästä ja vähemmän fyysistä.
Odotamme sinulta
Työhön sisältyy väistämättä myös asiakaskohtaamisia, joten kohtuullinen englannin kielen taito on suotavaa - itse kerroshoidon työn sisällönhän oletkin jo sisäistänyt :-) Ota viipymättä yhteyttä, jos kiinnostuit!
Muut tiedot
VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on ydinosaamistamme. Tarjoamme työtä ja toimeentuloa vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 henkilölle. VMP on suomalaisessa yksityisomistuksessa ja toimii franchising-periaatteella 35 paikkakunnalla Suomessa. www.vmp.fi
Kesto
Yli 12 kuukautta
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.11.2018 mennessä.