(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoidon vastaava, Star Arctic Hotel,Saariselkä
Star Arctic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä asiakkailleen, joten he tarvitsevat osaavia ja innostuneita käsipareja joukkoonsa!

Haemme KERROSHOIDON VASTAAVAA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen. Talvikauden jälkeen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu siivousalan ammattilainen.

Toivomme Sinulla olevan kokemusta hotellin kerroshoidosta ja esimiestehtävistä. Puhut sujuvasti ainakin suomea, muut kielet katsotaan eduksi.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden tai sopimuksen mukaan.

Toivottu töiden aloitus jo marraskuussa 2020 sopimuksen mukaan ja kesto Lapin kevätsesongin 2021 loppuun.

Mahdollisuus majoitukseen Saariselän alueelta 250€/kuukaudessa.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 sekä henkilöstökonsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.