Kerroshoidon kohdevastaava Ouluun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Etsimme Ouluun

KERROSHOIDON KOHDEVASTAAVAA
 
Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työn (37,5h/viikko) 22.12.2021 asti. Toivomme, että olet valmis aloittamaan työt heti. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville pääsääntöisesti kello 8-16 välille. Palkkaus tehtävään on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.  

Tehtävä antaa hyvää työkokemusta esimerkiksi esihenkilötehtävistä kiinnostuneelle.
  
Mitä työ pitää sisältää?
Kohdevastaavan työ hotellissa sisältää töiden jakamista, siivousta, laadun tarkkailua, asiakasyhteydenpitoa, palavereihin osallistumista ja raportointia asiakkaalle sekä esimiehelle. Lisäksi kohteen töiden valvontaa ja organisointia tiimin sisällä.
 
Mitä odotamme sinulta? 

Kohdevastaavalta toivomme, että olet työskennellyt aiemmin siivousalalla ja eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen kohdevastaavan tai ohjaajan työstä.

Lisäksi tarvitset:

-    Positiivista elämänasennetta 
-    Pidät ihmisten kanssa työskentelystä
-    Osaat innostaa ja ohjata muita siivoustyössä
-    Tarpeen mukaan jämptimpää puolta ja kykyä tehdä päätöksiä
-    Perustason IT-taitoja (Office)
-    Hyvää suomen kielen ja englannin kielen taitoa

Kuulostaako sinulle passelilta paikalta? 
Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme jo innolla uutta työkaveria, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pikaisesti. Takaraja hakemuksen laittamiselle on kuitenkin 28.9.2021 . Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
  
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Essi Jordan essi.jordan@coor.com
 
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Nettisivuiltamme löydät myös esimerkiksi palveluesimies Kirsin uratarinan (coor.fi)
 
Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot