(Poistunut julkaisusta)

Kerroshoidon esimies, Kakslauttanen Arctic Resort
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Oletko pitkään kaivannut mahdollisuutta muuttaa pysyvästi Lappiin? Tai asutko jo Lapissa, mutta kaipaat ympärivuotista mahdollisuutta työskennellä alueella ja uusia haasteita työelämään?

Tässä voi olla tilaisuutesi! Haemme nyt asiakkaallemme Kakslauttanen Arctic Resorttiin kerroshoidon esimiestä pidempään työsuhteeseen!

Kakslauttanen Arctic Resort on maailmanlaajuisesti tunnettu matkailukohde Saariselällä. Perheperusteinen yritys tarjoaa elämyksiä vuosittain 60000 matkailijalle, joista suurin osa on kansainvälisiä vieraita. Työkieli on englanti, yrityksen talvisesongin työntekijöitä tulee jopa 25 eri maasta, joten työympäristö on hyvin kansainvälinen! Kakslauttanen tarjoaa perinteisestä hotellimajoituksesta poiketen majoitusta elämyksellisissä igloissa ja mökeissä, eli työtehtävä tarjoaa monipuolisen ja erilaisen kokemuksen kuin perinteinen hotellin kerroshoito.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, toivomme kuitenkin, että pääset mukaan tutustumaan ja perehtymään Kakslauttasen alueeseen jo elokuun aikana. Hyvin menneen alun jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä talon kirjoille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Palkkaus on sopimuksen mukaan, mainitsethan palkkatoiveesi jo hakukirjeessä.

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista kerroshoidon ja esimiehen tehtävistä: kansainvälisen kerroshoidon työtiimin vetäminen ja ohjeistaminen päivän tehtävistä, työvuorolistojen teko, siivoustarvikkeiden tilausten hoito sekä kontrollointi. Työtehtäviin kuuluu luonnollisesti myös perus kerroshoidon tehtävät, johdat omalla esimerkilläsi myös muiden työtä. Teet tiivistä yhteistyötä myös vastaanoton ja hotellin johdon kanssa. Työssä onnistuminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä alue koostuu monipuolista erilaisista majoitusvaihtoehdoista.


Edellytämme sinulta

sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, muut kielet ovat eduksi
pitkäaikaista kokemusta kerroshoidon sekä esimiehen tehtävistä
joustavaa ja oma-aloitteista asennetta, halua viedä työpäivä onnistuneesti päätökseen
ajokorttia (B)


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan työn uniikissa ja tunnetussa matkailukohteessa.
Mahdollisuuden toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!
Asunto järjestyy!


Arvostamme

aiempaa alan kokemusta
iloista ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan
englanninkielen taitoa
mahdollisuutta tarvittaessa nopeaankin aloitukseen
hyvää fyysistä kuntoa


Kiinnostuitko?

Jos haluat työskennellä yhdessä Suomen tunnetuimmassa matkailukohteessa maailmalla niin laita hakemus jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, älä siis jää odottamaan viimeistä hakupäivää!

Lisääthän hakemukseesi CV:si sekä kahden suosittelijan yhteystiedot, mainitse hakukirjeessäsi myös palkkatoiveesi. Haun toisessa vaiheessa käytämme apunamme englannin kielistä videohaastattelua.

Tutustu kohteeseen:
www.kakslauttanen.fi


Lisätietoja

Kirsi Vestenius
Account Manager, Travel and Leisure industry
StaffPoint-konserni || Tunturintie 22 || 95970 ÄKÄSLOMPOLO
045 788 16594 || vaihde 030 047 2000
kirsi.vestenius@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi