Keräyskoordinaattori
Pieni ele ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä hyväntekeväisyyden parissa? Iso, suomalainen hyväntekeväisyyskeräys Pieni ele etsii joukkoonsa keräyskoordinaattoria

Keräyskoordinaattorinamme olet tärkein linkki keräyksen käytännön organisoinnissa ja yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa. Tehtävissäsi otat ohjat omiin käsiisi isoista kokonaisuuksista. Seuraava lipaskeräys on vuonna 2021 ja sen valmistelut ovat jo alkamassa. Sinun kädenjälkesi näkyy siis seuraavassa keräyksessä! Päätehtäviesi ohella sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä ainakin varainhankinnassa, viestinnässä, markkinoinnissa ja projektinhallinnassa.

Pieni ele ry:ssä olemme ihmisiä ihmisille, joten etsimme inhimillistä keräyskoordinaattoria tärkeään työhön. Pieni ele on ympäri Suomen toimiva 112-vuotias hyväntekeväisyyskeräys, jonka avulla rakennetaan suurta turvaverkkoa. Tavoitteemme on, ettei yksikään Suomessa asuva jää yksin tai ilman tukea pitkäaikaissairautensa tai vammansa kanssa. Sanna-Kaisan ja avustajakoira Orvokin tarinan katsomalla tiedät, miksi tuleva työsi on tärkeä.

Tärkeimmät tehtäväsi keräyskoordinaattorina ovat:

 •  Yhteistyö vapaaehtoisten kanssa. Meillä on yli 10 000 vapaaehtoista ja heitä koordinoi 300 vapaaehtoista keräysvastaavaa eri puolella Suomea. Olet keräysvastaavien tärkein tuki keräyksen aikana – autat ja koulutat heitä eri kanavia pitkin sekä viestit säännöllisesti keräyksen etenemisestä. Koska vapaaehtoiset ovat keräyksen sielu, haluamme tukea heitä jatkossa paremmin. 
   
 •  Organisointitaidot, isojen kokonaisuuksien hallinta ja ongelmanratkaisutaidot. Kukin keräys on projekti ja aikataulussa pysyminen on ehdottoman tärkeää. Ohjaat muun muassa ilmoittautumisia, materiaalitilauksia ja logistiikkaa.
   
 •  Tiedonhallintajärjestelmän käyttö. Tässä tarvitaan pilkun viilaajan tarkkuutta. Keräyksen tuotot käsitellään järjestelmässä eli numerot, laskeminen ja excelit ovat keräyksen päätyttyä useamman kuukauden työpäiväsi ydin. 

Entä tunnistatko itseäsi näistä edellisten lisäksi? 

 • Olet selkeäsanainen ja -kynäinen viestijä. Tykkäät myös tarvittaessa esiintyä ja kouluttaa vapaaehtoisiamme. Tulet ihmisten kanssa hyvin juttuun, vaikka tilanteet välillä olisivat haastaviakin.
 • Kestät rutiineja ja ajoittaista painetta, kun keräys lähestyy ja hommia tulvii. Tartut toimeen ja roudaat tarvittaessa vaikka tavaroita paikasta toiseen.
 • It-taidot, kuten Officen perusteet ovat hallussasi ja opit nopeasti uusiakin ohjelmia. Somettaminenkin luonnistuu.
 • Olet valmis matkustamaan tarvittaessa Suomessa.
 • Olet kiinnostunut varainhankinnasta ja sinulla saattaa olla siitä jopa kokemusta.
 • Projektisi kulkevat kuin juna eteenpäin ja ne saapuvat ajoissa perille.
 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.
 • Olet huolellinen, luotettava ja tykkäät ottaa vastuuta. Piristyt myös asioiden kehittämisestä ja mielelläsi opit itsekin uutta.

Teemme töitä tehokkaassa minitiimissä ja työparinasi on toiminnanjohtaja Erika. Tulevassa tiimissämme vastuunkanto, luotettavuus ja kiva meininki ovat tärkeitä. Kerro siis hakemuksessasi osaamisesi ja kokemuksesi lisäksi millaisen työkaverin sinusta saa.

Mitä saat meiltä?

Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää yhtä perinteisimmistä hyväntekeväisyyskeräyksistä. Pääset osaksi kahta hienoa työporukkaa, koska toimistomme on Hengitysliiton ja Sydänliiton tiloissa. Saat hyvät edut ja meillä on mahdollisuus etätyöhän sekä olemme perheystävällinen työpaikka. Kannustamme oppimaan uutta ja kehittymään. Meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Pieni ele on savuton työpaikka.

Mitä seuraavaksi?

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi napakasti. Lähetä hakemuksesi ja cv palkkatoiveen kera 25.11.2019 mennessä osoitteeseen erika.mantyla@pieniele.fi. Laita hakemukseen myös tieto, onko sinulla suosittelijoita.

Työ alkaa alkuvuonna 2020. Haastattelut aloitamme joulukuussa ja jatkamme niitä tarvittaessa tammikuussa.

Haluamme todellakin kuulla sinusta, joten laita hakemuksesi pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot