(Poistunut julkaisusta)

Keräilijöitä
Henkilöstöliiga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Asiakkaamme etsii keräilijöitä kesän ajaksi!

 

Asiakasyrityksemme on ollut yksi Itämeren suurimpia jakelutoimintaan keskittyneitä yrityksiä jo vuodesta 1945 lähtien. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu esimerkiksi useita laiva- ja lentoyhtiöitä. Yritys työllistää n. 70 ostotoimintojen, logistiikan ja varastoinnin ammattilaista. Lisäksi yritys työllistää vaihtelevasti lähes 100 osa-aikaista työntekijää kysyntävaihtelujen mukaan.

Työn kuvaus:

Pienkeräilijän työpäivät koostuvat erilaisista keräilyprosessiin liittyvistä tehtävistä. Työ saattaa sisältää myös muita varastotöitä, kuten tavaroiden lähetystä, pakkausta ja tarroitusta. Työ voi olla välillä myös fyysisesti raskasta, mutta pääasiassa kuitenkin kevyempää varastotyötä.

Töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa vuoroviikoin, viikonloput ovat vapaat! Aamuvuoro on klo 6-14 ja iltavuoro klo 14-22. Työpaikka sijaitsee Raisiossa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten töihin pääsee helposti myös julkista liikennettä käyttäen!

Työt voivat alkaa jo kevään aikana osa-aikaisena sesonkiapuna, mutta kesällä töitä on tarjolla täysipäiväisesti.

Odotamme:

Hakijoilta odotamme innokasta asennetta ja valmiutta työskennellä joustavasti kahdessa vuorossa. Aiempi kokemus varastotyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta työ ollaan valmiita myös opettamaan! Tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Työssä tarvitaan näppäriä sormia, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme myös positiivista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja!

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen kesätyön arvostetussa logistikka-alan yrityksessä. Henkilöstöliigan kautta saat luotettavat palkkahallintopalvelut ja työehtosopimuksen mukaisen palkan. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana kannustavaa ammattilaisten porukkaa, jätäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian!