(Poistunut julkaisusta)

Keräilijöitä
Viessmann Refrigeration Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Viessmann Refrigeration Systems Oy
Toimenkuva
Asiakkaamme Viessmann Refrigeration Systems Oy tarvitsee sinua reippaalla ja hyvällä asenteella varustettua, innokasta työntekijää kokopäiväiseen työhön. Keräilet maalaamossa ohjeiden mukaisesti maalattavia tai maalattuja osia. Työ on siistiä sisätyötä ja se sopii niin miehille kuin naisillekin.

Työ alkaa heti loppiaisen jälkeen ja kestää vähintään kaksi kuukautta, mutta voi jatkua jopa vuoden 2020 loppuun asti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin, 40 h/vko. Tarjolla on myös 3-vuorotyötä tai pelkkiä yövuoroja, joten valinta on sinun! Viikonloput ovat vapaita.
Odotamme sinulta
Tehtävään valittavan henkilön tulee olla täysi-ikäinen ja puhua sujuvaa suomen kieltä. Tehtävään haetaan henkilöä, joka pystyy tarvittaessa sitoutumaan vuoden loppuun asti. Työnantaja arvostaa työntekijässä täsmällisyyttä ja tarkkuutta.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on jokin ammatillinen peruskoulutus suoritettuna ja/tai tuotantotyökokemusta. Kaikenlainen työkokemus katsotaan kuitenkin eduksi.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Porvoon Eezy VMP:n HR-asiantuntija Tiina Laukkanen, puh. +358 50 576 5800 tai tiina.laukkanen@vmp.fi.
Kesto
Vähintään 2kk
Lisätietoja
Tiina Laukkanen, Tiina.Laukkanen@vmp.fi, +358 50 576 5800
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 03.01.2020 mennessä.