Keräilijöitä Vantaalle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Etsitkö töitä elintarvikevarastolta? Siedätkö hyvin viileää ympäristöä ja etsitkö uusia haasteita? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, sopii tämä työpaikka sinulle!

Vantaan Viinikkalassa sijaitseva viileä (noin +2 asteen) elintarvikevarasto sopii juuri sinulle, mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan ja halukuutta oppia uutta! Aikaisempaa varastokokemusta et tarvitse, sillä työhön järjestetään kattava perehdytys. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten elintarvikkeiden puheohjatusta keräilystä. Aloitus työssä on mahdollisimman pian ja tarjoamamme työsuhde on pitkäaikainen.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville, mutta mahdollisuus lauantaivuoroihin on myös olemassa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa alkaen kukonlaulusta aina kymmenen iltauutisiin asti (klo 6–22 välillä). Tarjoamme 3–5 työvuoroa viikossa. Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan 11,97-13,69 €/h (logistiikka-alan työkokemusvuosista ja koulutuksesta riippuen) + lisät.

Etsimme tähän työtehtävään pitkäaikaisia työntekijöitä, joilla on halukkuutta työskennellä tarpeen mukaan myös muilla osastoilla. Mikäli tämä ilmoitus herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksen viipymättä, sillä nämä paikat menevät nopeasti! Aloitamme haastattelut saman tien ja teemme työntekijävalinnat heti sopivien ehdokkaiden osuessa kohdalle.

Tärkein ominaisuus etsimissämme hakijoissa on HYVÄ ASENNE, joten jos sinulta löytyy rautaista asennetta, niin hae paikkaa nyt!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528066
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa